Pallet

0 item(s) op uw pallet
Totaal : € 0,00

Promo's en nieuws ontvangen?


herroepingsrecht

Bij elke overeenkomst op afstand beschikt de  particuliere consument over een termijn van 14 kalenderdagen, na levering van het product, waarbinnen hij de overeenkomst kan herroepen. Hij kan dit recht uitoefenen zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen.

Ruilen/retourneren:

Indien het product niet voldoet aan uw verwachtingen dan horen wij dit graag schriftelijk van u binnen de 14 werkdagen via: info@houtmarkt.be. (Indien wij binnen deze tijd niets van u hebben gehoord gaan we er vanuit dat u tevreden bent met uw aankoop.)
Wij zullen u dan vragen om het artikel terug te zenden binnen de 3 werkdagen en dit in originele, onbeschadigde en ongebruikte verpakking. Retourzendingen kunnen geweigerd worden indien niet aan de voorwaarden werd voldaan.
De retourzending is voor eigen rekening.
Ingeval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

Dit verzaakrecht geldt niet voor de zakelijke klanten.
Login